Ο ηλεκτρικός φούρνος με δυνατότητα κυκλοφορίας χρησιμοποιείται σε δημόσιες εγκαταστάσεις εστίασης για το ψήσιμο κέικ, το ψήσιμο κρέατος, την ξήρανση, τη συντήρηση κ.λπ. Ο ηλεκτρικός φούρνος είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο χάλυβα ασφαλή για τρόφιμα. Οι ηλεκτρικοί φούρνοι PCE-930 SC, PCE-920 SCP με βάση και οι ηλεκτρικοί φούρνοι PCE-910 SCP με βάση αποτελούνται από μεμονωμένους φούρνους τοποθετημένους απευθείας ο ένας πάνω στον άλλο σε ποσότητα που αντιστοιχεί στον τύπο που αναφέρεται. Η κοιλότητα του φούρνου από ανοξείδωτο χάλυβα έχει διαστάσεις 600x740x360 mm. Οι μετρήσεις συμμορφώνονται με τη χρήση τυπικών σκευών (GN 2/1-65 ταψί ψησίματος, GN 2/1-20 ταψί για κέικ). Η πόρτα του φούρνου είναι πλήρης. Κάθε φούρνος είναι ειδικά εξοπλισμένος με κύριο διακόπτη, θερμοστάτη εργασίας και φωτάκια ελέγχου με δύο θερμαντικά στοιχεία και έναν ανεμιστήρα. Η εξωτερική θήκη είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα. Ο πάτος του εξοπλισμού είναι κλειστός με πλάκα κάλυψης. Το θερμαντικό στοιχείο είναι ακάλυπτο. Ο φούρνος είναι εξοπλισμένος με ρυθμιζόμενα πόδια για να προσαρμόζεται σε ανώμαλα δάπεδα.
Η εταιρεία μας προσφέρει εξοπλισμό κρέμας μελιού σε νέο σχέδιο με ανάμειξη βαρύτητας. Προσφέρουμε πολλές διαφορετικές χωρητικότητες μηχανών κρέμας μελιού από 90 έως 2300 κιλά, ατμοσφαιρικές και κενές.
Το κύριο πλεονέκτημα των μηχανών κρέμας μελιού - κρέμα μελιού σε 4 ώρες!
Μια χαρακτηριστική δυνατότητα της νέας σειράς κρέμας μελιού είναι η ανάμειξη βαρύτητας, η οποία είναι 20-25% πιο αποδοτική από την παραδοσιακή ανάμειξη!
Μηχανή κρέμας μελιού - Λειτουργίες:
•αποκρυστάλλωση
•ανακρυστάλλωση (μείωση του ποσοστού κρυστάλλων)
•ρυθμιζόμενη κρυστάλλωση
•δομικές βελτιώσεις (σύσταση)
•ομογενοποίηση
Κρέμα μελιού - Χαρακτηριστικά:
•Υγρασία μελιού πριν την επεξεργασία: 17%
•Ανοξείδωτο ατσάλι AISI304
Η εγκατάσταση μπορεί να εξοπλιστεί με:
•αντλία νερού κεντρικής αναρρόφησης
•κεντρικό εκτοξευτήρα VENTURI.